Diplomă

Am pus laolaltă alergarea, tiparul înalt și amintirea.

Viața e o colecție de amintiri.

Și alergarea este, pentru mulți, o parte bună a vieții pe care o trăiesc.

Așa că…

Pentru amintirea unui moment special – alergarea primei lor curse de (semi)maraton – am tipărit niște diplome pentru participanții de anul acesta în cadrul programului Raiffeisen Runners.

Diplome Raiffeisen Runners

Am vrut ca diplomele să fie arătoase și pentru asta trebuie mulțumit lui Gabriel Solomon, care a creat layout-ul.

Am vrut ca diplomele să aibă un mesaj aparte, așa că am pus puțină emoție, ceva ironie și  – pentru a suna cît mai altfel, adică (aparent) corporatist – am parafrazat niște îndemnuri mobilizatoare din vremea comunismului.

Am vrut ca diplomele să fie tipărite în condiții excelente, așa că am apelat la mașina de tipar înalt Heildelberg de la Hippo Atelier. Dacă vreți să auziți cum sună aceasta vă invit să ascultați fișierul audio de la final.

Am tipărit pe hîrtie albă, mată, de 350 gmp de la Antalis.

 

1 Comment Diplomă

 1. Viorel Ghiță

  Foarte… impresionant!
  As fi fost încântat, când am inceput sa alerg, sa primesc o Diplomă atât de amuzanta dar si mobilizatoare, care iti provoacă chiar un soi de autorespect, pentru că ca puțini alergatori au norocul sa primească un lucru atât de frumos lucrat, de original.
  Poate anul viitor, in loc de fontul tip arial, sa găsesti, pentru titluri, ceva mai gotic, sa suplinească lipsa (de altfel binevenita, care da distincție si personalitate textului) culorilor.
  In ce priveste fisierul audio, se aude putin tacanitul masinii, dar este absolut acoperit de sunetul respirației tale de fumator de trabuc.
  Glumesc. Tu nu fumezi, si aia era respiratia masinii; sa o duci, totusi, la un pneumolog.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>