Partituri muzicale

Ce am mai găsit prin CurteaMiracolelor: partituri muzicale

Foto: Vingalac.ro

Foto: Vingalac.ro

Am făcut-o întotdeauna cu emoție și interes, însă în ultimele cîteva luni bune a devenit o activitate constantă: sînt garbolog. Nu căutați cuvîntul în Dex, nu există.

E doar un termen adaptat, care ar desemna pe cineva interesat de studierea și interpretarea gunoiului. E aproape o disciplină arheologică, există studii și volume scrise, iar cea mai cunoscută carte pe această temă se numește chiar așa: Rubbish! The Archaeology of Garbage.

Ceea ce fac eu este însă mult mai simplu. Duc lucruri reciclabile (PET-uri, hîrtie, sticlă) la un centru de specialitate, încasez 1-2 lei pe transport (bani neimpozabili :), dar mult mai plăcut și captivant e să răscolesc pe acolo după lucruri care pot fi salvate, cel mai adesea cărți.

Acolo, adică la acel centru de reciclare, se află CurteaMiracolelor. Am numit-o așa pentru că, nu de puține ori, am găsit lucruri care merită o soartă mai bună, care au o poveste, o memorie.

Partiturile muzicale din imagine au fost făcute deja cadou.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>